Aan de slag voor een goed doel met Roze oktober

Door Albelli op 26 september 2024

Wij zijn trotse partner van Think Pink en steunen hiermee Roze oktober.

Oktober is de borstkankermaand, beter gekend als Roze oktober. Wij zijn partner van Think Pink en steunen hiermee dit belangrijke goede doel.

Onze samenwerking met Think Pink

Think Pink is de Belgische nationale borstkankerorganisatie en streeft ernaar om de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten en hun families te verhogen. Belangrijke speerpunten zijn informatievoorziening, bewustzijn creëren, opkomen voor patiëntenrechten, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprogramma’s financieren.

Wij hechten veel waarde aan onze samenwerking met Think Pink om zo hun belangrijke werk te steunen. Tijdens Roze oktober doneren we 3 euro voor elk verkocht product uit het gamma van deelnemende roze producten aan het goede doel.

In actie voor een goed doel

In de maand oktober doneren we 3 euro van de verkoop van elk roze fotoboek, elke roze kalender en elke roze mok die je maakt aan Think Pink. Zo steun je het belangrijke werk dat Think Pink doet in de strijd tegen borstkanker én krijg je een prachtig vooraf ontworpen fotoproduct.

Kies een van onze geselecteerde fotoproducten hieronder, ga aan de slag en steun ook dit goede doel.

Kies voor een roze fotoboek

Vul dit vierkante roze fotoboek met je mooiste herinneringen en wij doneren 3 euro van je bestelling aan Think Pink. Van tijd met je gezin tot alle avonturen die je de afgelopen zomer hebt beleefd, dit fotoboek laat je mooiste momenten er echt uit springen op 40 vooraf ontworpen pagina’s in verschillende tinten roze.

Shop en steun het goede doel

Fleur je ochtenden op met roze

Wist je dat onze meest verkochte mok roze kan zijn aan de binnenkant? Je heb ‘m zo gemaakt en is een ideaal cadeau voor iemand die je dierbaar is. Van elke verkochte mok doneren wij bovendien 3 euro aan Think Pink.

Bestel en steun het goede doel

Voeg een tikkeltje roze toe

Maak een dubbele roze A4-kalender vol met je favoriete momenten. Jij houdt het overzicht én je steunt tegelijk Roze oktober: van elk verkocht fotoproduct wordt 3 euro gedoneerd aan Think Pink. Je kan je alvast voorbereiden op 2025 (voor je het weet is het alweer zover) of een schooljaarkalender maken: jij bepaalt met welke maand je kalender begint.

Bestel nu en wij doneren

Algemene voorwaarden

Wij verbinden ons ertoe € 3 te doneren aan Think Pink België voor elke verkoop van geselecteerde producten: roze kalender, roze fotoboek en roze mok. Andere producten zijn uitgesloten. De actieperiode loopt van 1 oktober 2024 t.e.m. 31 oktober 2024.