Ultieme cadeautips voor verjaardagen

Door Albelli op 10 september 2024

Bekijk onze verjaardagscadeau tips en geef ze iets dat net zo bijzonder is als zij zelf.

Een origineel verjaardagscadeau bedenken kan een lastige klus zijn, zelfs voor iemand die je goed kent en van wie je houdt. Geen stress! Wij hebben tips voor je, zodat je een leuk cadeau hebt voor verjaardagen van vrienden, partners, familieleden en iedereen daartussenin. Bekijk ze eens, maak je keuze en in slechts een paar minuten heb je een perfect verjaardagscadeau gemaakt.

Voor iemand die altijd op reis is

Is de jarige vaak het land uit om nieuwe plekken te ontdekken? Voeg dan alle kiekjes van hun social media toe aan een fotoboek. Dat is een geweldige manier om te laten zien dat je geeft om de dingen die hen gelukkig maken. Met een reisfotoboek kunnen ze terugkijken op al hun avonturen en geïnspireerd raken voor hun volgende trip (en ook mensen jaloers maken met de foto’s tijdens hun verjaardagsfeest natuurlijk).

Voor een speciaal iemand

Heb je niet veel foto’s van jullie samen? Geen zorgen, je hebt er maar eentje nodig om in een paar minuten wanddecoratie te maken als perfect verjaardagscadeau. Je hoeft alleen maar het materiaal en het formaat te kiezen dat het beste past bij het interieur van de jarige. Onze handige tool kan je helpen visualiseren hoe het eruit zal zien in de ruimte. Dan weet je zeker dat je een meesterwerk cadeau geeft.

Voor een bezige bij

Een perfect verjaardagscadeau voor iemand die altijd de deur uit is? Een kalender! Onze gepersonaliseerde fotokalenders zijn er in verschillende formaten en indelingen, met meer dan 100 designs om uit te kiezen. Je kunt kiezen met welke maand de kalender begint, dus het feestvarken kan na het uitpakken meteen aan de slag met het speciale cadeau.

Voor een fijnproever

Gaat de liefde bij de jarige door de maag? Dan is een set van negen magneten voor op de koelkast echt een perfect verjaardagscadeau. Zo worden ze namelijk tijdens het koken steeds herinnerd aan die leuke momenten samen. In slechts een paar minuten en met de allerbeste momenten die diep in je telefoon verstopt zitten, kun je een cadeau maken waar ze je voor altijd dankbaar voor zullen zijn. Misschien koken ze zelfs een keertje voor je!

Voor een huismus

Is de jarige niet van de grote feesten? Geef ze dan een cadeau dat perfect is om hun verjaardag knus in huis te vieren. Kleine verjaardagscadeau-ideeën die ze zeker leuk zullen vinden is een kussen met een grappige foto of een gepersonaliseerde puzzel. Dat is dan meteen een chille activiteit voor op de verjaardag. Blader door je foto’s om het perfecte plaatje te vinden en maak je cadeaus in een handomdraai.

Voor een ochtendmens

Koffie of thee? Vroege vogels kunnen in elk geval geen genoeg krijgen van hun favoriete drankje in de ochtend. Een super verjaardagscadeau voor ochtendmensen is dan ook een fotomok. Die zal een glimlach op hun gezicht toveren op hun speciale dag (en elke dag erna). Misschien met jullie beste selfie samen, of een foto van iets waar ze van houden zoals een mooie zonsondergang of hun huisdier? Ook heel praktisch: onze mokken zijn vaatwasser- en microgolfovenbestendig.

Voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor hem of haar, bekijk onze gepersonaliseerde fotocadeaus en vind de perfecte verrassing. Daar maak je iedereen blij mee, want het laat hen weten dat je aan hen denkt op hun speciale dag. Ga nu aan de slag.