Onze top 5 vriendschapscadeaus voor beste vrienden

Door Albelli op 24 juli 2024

Vier de sterkste vriendschapsband in je leven met een gepersonaliseerd cadeau

Ieder moment samen met je bestie is een moment om te vieren. Of het nu een verjaardag is, hun huwelijksdag of gewoon een ‘ik denk aan je’-gebaar, een oprecht en gepersonaliseerd geschenk is de beste manier om hen te tonen dat je dankbaar bent voor hen in je leven. Met ons uitgebreid assortiment aan fotogeschenken vind je vast iets gepast voor elke vriend. Ontdek alvast onze favorieten…

Wanddecoratie

Extra speciale momenten samen met je bestie verdienen het om ingelijst te worden zodat iedereen ze kan zien. Denk je aan die ene foto waar jullie in een deuk liggen van het lachen tijdens het uitgaan of die zonnige foto van een gezellige picknick samen? Tover een glimlach op het gezicht van je beste vriend dankzij onze fotoposters en canvas met lijst. Kies een kleur lijst die perfect in hun interieur past. Zo hangen ze het met trots op.

Wanddecoratie bestellen –>

Fotoboeken

Vertel het legendarische verhaal van jullie vriendschap met een gepersonaliseerd fotoboek. Vul het met foto’s van al jullie avonturen, spontane momenten en leuke herinneringen samen. Fotoboeken zijn ideaal om verjaardagen te vieren (je bent maar zo oud als je je voelt) of mijlpalen zoals de huwelijksdag van je bestie of de geboorte van hun kleine spruit. Onze vernieuwde ontwerptools maken het makkelijker dan ooit om je fotoboek te personaliseren met tekst, mopjes, achtergronden of stickers. Kies een ontwerp in de stijl die ze mooi vinden en je bent bijna klaar.

Fotoboeken bestellen –>

Gepersonaliseerde kussens

Niets zo gezellig voor thuis dan een zacht kussen met daarop een foto van jullie twee. Ideaal om jullie gezelschap te houden tijdens die urenlange babbels bij een koffie (of wijn) of tijdens filmavonden. Perfect om gezellig onderuit te zakken omringd door de heerlijke herinneringen aan jullie momenten samen. Onze gepersonaliseerde kussens maken je interieur leuk en een beetje speelser en zijn helemaal ideaal als jouw bestie zich ver weg bevindt.

Gepersonaliseerde kussens bestellen –>

Fotomokken

Is jouw bestie verzot op dat eerste kopje koffie of thee in de ochtend? Vier je levenslange vriendschap met een fotomok voor hem of haar. Voeg je favoriete foto van jullie twee toe (of kies voor een collage als je echt niet kan kiezen welke foto) en versier de mok naar eigen wens. Elke keer ze uit deze mok drinken, denken ze aan jullie fantastische momenten samen.

Gepersonaliseerde mokken bestellen –>

Fotomagneten

In goede en slechte tijden, op je beste vrienden kan je altijd rekenen. Heb je er al eens aan gedacht om een set van gepersonaliseerde magneten te maken voor je beste vriend om op hun koelkast (of eender welke magnetische ondergrond) te hangen? Kies voor foto’s van jullie gezamenlijke vakanties of gekke selfies van jullie twee. Perfect voor een verjaardag of gewoon zomaar. Fotomagneten zijn dan wel klein maar het is een groots gebaar om te tonen hoezeer je hen apprecieert.

Fotomagneten bestellen –>

Klaar om je beste vriend te verrassen? Maak een uniek gepersonaliseerd geschenk waar ze dol op zullen zijn.