De ultieme cadeaugids voor dierenvrienden

Door Albelli op 27 augustus 2024

Ontdek de leukste cadeaus voor elke dierenvriend- van gepersonaliseerde fotoboeken tot knappe, unieke kalenders.

Of het nu het blije gekwispel is wanneer je de kamer binnenkomt, of het zachte gespin op je schoot tijdens je Netflixavondje, huisdieren voegen oneindig veel vreugde toe aan ons leven. Ze maken deel uit van de familie en ze verdienen het om gevierd te worden. En hoe doen we dat het liefst? Met leuke en doordachte cadeaus voor hun baasjes.

Onze handige cadeaugids staat boordevol leuke cadeaus voor honden- en kattenbaasjes, en alles daartussenin. Van de purrr-fecte verrassing voor cat dads tot een doordacht cadeau voor dog moms – we hebben iets voor elke gelegenheid (en elk huisdier). Ken je iemand die stapelgek op dieren is, maar er zelf geen heeft? Onze gepersonaliseerde cadeaus zijn ook fantastisch voor alle wannabe baasjes onder ons.

1. Gepersonaliseerde huisdiermokken

Begin de dag met een lach terwijl je een slok neemt uit een gepersonaliseerde fotomok met het schattige snoetje van je huisdier. Onze mokken zijn geweldige cadeaus zowel voor hondenbaasjes als kattenbaasjes. Beeld je in dat je kan genieten van je kopje koffie terwijl de humeurige ochtendoogjes van je kat je aankijken (IYKYK), of dat de natte neus van je hond je begroet bij elke theepauze. Met 10 nieuwe thema’s om uit te kiezen, kan je je mok extra uniek maken met een ontwerp dat perfect past bij jouw huisdier.

2. Beestig leuke fotoboeken

Vul een fotoboek met onvergetelijke momenten, zoals die keer dat je hond een sneeuwvlok probeerde te vangen, de kat van je vriend zich in een te kleine doos wist te wringen of toen de hamster van je neefje voor het eerst een rondje in zijn nieuwe rad maakte. Fotoboeken zijn ideaal als cadeau voor hondenbaasjes, maar ook als attentie voor andere huisdiereigenaren én ze zijn de beste manier om die ó zo schattige momenten op een unieke manier vast te leggen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, dus er is voor elk (huis)dier een beestig leuk fotoboek.

En weet je wat nog het allerbeste is? We hebben acht nieuwe fotoboekthema’s die speciaal zijn ontworpen als cadeau voor dierenvrienden en baasjes.

3. Snoezige kalenders op maat

Ken je iemand die (bijna) net zo veel van orde houdt als van zijn huisdier? Trakteer hem of haar op een gepersonaliseerde kalender waarin elke maand een nieuwe iconische foto van zijn pluizige vriend staat. Onze muurkalenders zijn fantastische cadeaus voor hondenbaasjes die belangrijke data willen onthouden terwijl ze genieten van de vele (vele) leuke foto’s van hun trouwe viervoeter. Of, als je op zoek bent naar een cadeau voor een kattenbaasje dat net iets te veel tijd op kantoor doorbrengt, kies dan uit onze decoratieve bureaukalenders. Wat de gelegenheid ook is, gepersonaliseerde kalenders zijn altijd een goed idee voor huisdiereigenaren die graag vooruit plannen, maar die toch dicht bij hun oogappels willen blijven.

4. Unieke wanddecoratie

Op zoek naar écht unieke cadeaus voor honden en hun baasjes? Of cadeaus voor katten en hun baasjes waarmee je iemand zeker plezier mee kan doen? Je vindt het perfecte cadeau voor elke huisdiereigenaar (of dierenvriend) in ons assortiment van gepersonaliseerde wanddecoratie. Stel je het schattigste portret van je puppy voor of een poster van de kitten van je beste vriend, die met trots wordt opgehangen en tentoongesteld. De wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, formaten en materialen – zoals canvas en aluminium – zodat je zeker een stijl vindt die bij het interieur past.

5. Purrr-fecte foto-afdrukken

Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde hondencadeaus voor baasjes die het graag simpel houden, dan zijn onze kwalitatieve foto-afdrukken een geweldige optie. Dankzij hun kleiner formaat (maar nog steeds een groots gebaar), zijn foto-afdrukken ideaal wanneer je niet kan kiezen welke foto van je harige vriend je wilt afdrukken, want hiermee kan je ze allemaal kiezen! Bekijk onze retro foto’s als je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor kattenbaasjes die de voorkeur geven aan een eigentijdse versie van een traditionele foto-afdruk. Alle soorten foto-afdrukken zijn geweldige cadeaus voor dierenvrienden om gemakkelijk mee uit te pakken, thuis of op kantoor. Je kan ze zelfs op de koelkast plakken. Schattig, toch?

6. Gepersonaliseerde halsbanden

Geef het huisdier van je dierbare een stijlvol en praktisch cadeau met een gepersonaliseerde halsband. Dierenwinkels en webshops bieden talloze stijlen en ontwerpen, zodat er altijd eentje is die purrr-fect bij de persoonlijkheid van het beestje past. Bij Sid de Engelse Bulldog past misschien een stevigere (en bredere) leren halsband beter, terwijl Peggy de Golden Retriever wellicht de voorkeur geeft aan een zachtere halsband voor al haar avonturen. Waarom zou je een hond en het baasje geen cadeau geven dat extra uniek is en bedruk je de halsband niet met de naam van het hondje?

Cadeaus voor kattenmoeders die zowel praktisch als schattig zijn, zijn gepersonaliseerde halsbanden met een belletje zodat ze hun naderende kat altijd kunnen horen. Koop er eentje in je lokale dierenwinkel of zoek op Google naar webshops die gespecialiseerd zijn in gepersonaliseerde halsbanden.

7. Gepersonaliseerde schaaltjes

Maak de maaltijden van je huisdier compleet met een voer- of drinkbak met zijn/haar naam erop. Veel dierenwinkels en webshops (Google is alweer je beste vriend) bieden veel verschillende ontwerpen die passen bij elk interieur. Gepersonaliseerde voerbakken zijn ook leuke cadeaus voor hondenmoeders en het ideale dierencadeau voor iedereen die meer dan één huisdier heeft.

8. Handige haken voor hondenriemen

Zoek jij je steeds suf naar de riem van je hond? Dan is dit perfect voor jou. Hou je huis opgeruimd met decoratieve haken die je bij de voordeur kan hangen, zodat alle belangrijke spullen voor tijdens de wandeling altijd binnen handbereik zijn. Riemhaken zijn ook geweldig als je op zoek bent naar stijlvolle en praktische cadeaus voor hondenbaasjes die de ochtenddrukte in huis wat minder hectisch willen maken. Ga bij je lokale hobbywinkel of doe-het-zelfzaak op zoek naar haken die bij je interieur passen. Of zoek iets unieks op tweedehandssites zoals Marktplaats.

Of je nu op zoek bent naar cadeaus voor dog dads, cat moms, of voor andere huisdiereigenaren, dierenvrienden of jezelf – met een gepersonaliseerd geschenk zit je altijd goed. Ga meteen aan de slag!